top of page

Möt Magnus

Magnus Helgesson är entreprenören som 1993 startade den första restaurangen i det som skulle bli en av Sveriges största restaurangkedjor Harrys. Idag är han en av Sveriges mest efterfrågade coacher, föreläsare och författare till flera bästsäljande böcker som "0 till 700 miljoner" och "Framgång lämnar spår".

"Jag vet hur det känns att vara en riktig vinnare. Jag vet hur det är att känna sig som en kung, som någon som har nått alla uppsatta mål och står på toppen av Mount Everest. Jag vet hur det är att känna att ingenting kan stoppa mig.

 

Jag vet också hur det känns när broar till min trygghet rasar och allt verkar hopplöst. Jag vet hur det är att känna sig sviken och jag är bekant med känslan av att ha svikit mig själv så hårt att jag inte ens vill leva.

 

Jag har erfarenhet av hur liten skillnad det är mellan total lycka och total hopplöshet. Skillnaden mellan att vara den största vinnaren och den största förloraren kan vara ett ord eller en mening. Du kan bli framgångsrik först när du har lärt dig att förstå hur viktig din tolkning av orden är. För hur du tolkar orden formar dina tankar, och dina tankar skapar i sin tur dina känslor. Och sanningen är att vi människor lever våra liv utifrån hur vi känner.

 

Mitt arbete går dagligen ut på att hjälpa så många jag kan att äga det finaste du kan äga i livet: nämligen själva livet. Tidigt fick jag en rad verktyg som har gjort att jag både är framgångsrik och äger mitt liv. Nu tycker jag att det är min skyldighet att dela de här erfarenheterna med dig. Antingen vi den digitala kursen IF SHAC, coachning, föreläsningar eller andra verktyg.

 

Äg ditt liv – annars gör någon annan det."

Äg ditt liv – annars gör någon annan det.

CF10D539-3A43-4C35-99E5-FD275C3F74E0.jpe
bottom of page