top of page

Föreläsaren

Magnus Helgesson är en av Sveriges absolut främsta och mest framgångsrika entreprenörer.

Magnus har fyllt stora aulor runt om i Europa, och är i dag en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Under en föreläsning motiverar han företag och människor genom att hjälpa dem att hitta tillbaka till meningen med det dem gör – och varför.

 

Magnus Helgesson vill att alla i publiken ska känna att de fått med sig nycklar och redskap som de direkt kan använda, och att om de gör det kommer det att gå bra.

Inspiration

Få föreläsare är så inspirerande att lyssna på. Magnus har entusiasmerat mängder av medarbetare genom åren och delar med sig av sina bästa tips för hur man hittar sin egen motivation och hur man motiverar andra. 

Entreprenörskap

Magnus är en entreprenör ut i fingerspetsarna och definitivt mannen att lyssna på om man vill lära sig om entreprenörskap. Eller vad sägs om att han startade sitt första företag redan som tolvåring?

Ledarskap

2012 nominerades Magnus till det prestigefyllda priset "Årets VD". Han har även skrivit flera böcker som till stora delar handlar om ledarskap och hur man når framgång i affärslivet och privat.

bottom of page