JuicePLUS

Visste du att mer än 95% av alla kroniska sjukdomar orsakas av dåliga matval, giftiga livsmedels-ingredienser och brist på fysisk aktivitet?! 

Världshälsoorganisationen WHO rekommenderar att du skall äta 5-8 portioner frukt och grönsaker per dag men det är ingen som gör. Juiceplus fyller Gapet mellan vad du äter och borde äta.

Magnus själv äter Juiceplus sedan åratal tillbaka för att han vet hur viktig näringen du stoppar i dig är för att ha en vital cellstruktur och förebyggande istället för sjukvård för vem vill bli kund till sjukvården?

Vill du veta mer om denna ej genmanipulerade ej besprutade fullständigt unika unika produkt - besök då http://helgesson.godlivsstil.se/


Några personer som använder JuicePlus:Ana Ivanovic ( Tennisproffs).  För mig har Juiceplus varit en avgörande faktor för att kunna nå Världstoppen. Jag har ätit Juiceplus i 11 år och det har gjort att jag har kunnat träna hårt och hålla mig frisk under hela min satsning.Dario Cologna (Tillhör absoluta Världseliten i Skidåkning) Juiceplus har varit en av byggstenarna till att jag förra året utsågs till Världsettan i min klass, Näring är helt avgörande om du vill lyckas.Kjell Enhager ( Sveriges Bästa Mentala Coach). När man skall prestera Världsklass kanJuiceplus vara skillnaden som gör skillnaden om du vill lyckas.Själv missar jag aldrig att äta mina Juiceplus varje dag för att hålla mig frisk för att kunna leverera och hjälpa andra människor att nå sina mål.


Doktor Jim Sears MD. (Känd från Doktors). När jag bestämde mig för att bli läkare så var det av anledningen att jag ville hjälpa andra människor och det har jag brunnit för hela mitt liv.  Min mor talade om för mig redan som litet barn hur viktigt det var att få i sig närings ämnen från naturens skafferi. Jag har själv ätit Juiceplus i 16 år och blev tidigt medveten om att det fyller gapet mellan vad du äter och vad du borde äta enligt Världshälsoorganisation rekommendationer. Förebyggande istället för sjukvård är det ju vad det handlar för vem vill vara kund i sjukvården. En Vital cellstruktur skapas från den näring vi får i oss och det är oerhört viktigt att få tillräcklig mängd med antioxidanter och fytonäringsämnen i din kropp för att den skall kunna hålla sig frisk. Av de sjukdomar som vi drabbas av härstammar 95% från den föda vi stoppar i oss.    Det vore därav tjänstefel av mig att inte rekommendera Juiceplus till alla mina patienter och det har jag därför gjort varje dag och kommer att göra resten av mitt liv.