Vill du ta ditt företag från bra till världsklass?

Entreprenörscoaching är för dig som äger ditt eget bolag, vill göra en entreprenörsresa och förstår att succé och resultat kräver tid, pengar och förändring. 

Vi jobbar endast med entreprenörer som har stora hjärtan och som vill göra skillnad. Är du endast ute efter att tjäna pengar, har vi ingenting gemensamt och kommer ej kunna jobba ihop.

Vill du istället jobba för att skapa ett vinnande team? Vill du nå framgång tillsammans med andra människor och dela med dig? Då passar vi perfekt ihop och vi kan bygga en riktig storsuccé tillsammans! Det går att både tjäna pengar och göra skillnad för världen, faktum är att om man gör det på rätt sätt så gynnar de varandra.

Märk väl, metoderna vi lär ut är extremt inflytelserika och kan användas till att manipulera folk att göra saker som inte är bra för dem. Vi jobbar därför endast med entreprenörer som har stora hjärtan och som vill bidra till en bättre värld. I rätt händer skapar metoderna succébolag!

I ett av våra senaste case gjorde ägaren en exit med ytterst god förtjänst. Ägaren valde då att överraska alla sin trogna medarbetare. Han fördelade 10% av köpeskillingen till de som stannat vid hans sida genom både med- och motgång. De medarbetare som varit på bolaget i 16 år fick en check på 160 000, de som varit där i 9 år fick 90 000 var. osv. Det är riktigt coolt. Sånt gillar vi!

Gör det med hjärtat eller inte alls.

Vill du jobba med Magnus och hans team för att bygga ett företag i absoluta världsklass?

För mer information - kontakta Magnus agent Max Steén på 0709 - 555 056 eller via e-post. Det går även bra att skriva in via formuläret nedan.

P.S. Sedan 2018 tar Magnus ej längre privata coaching-uppdrag. Är du intresserad av privat coaching hänvisar Magnus istället till sitt efterlängtade digitala coaching-program "IF SHAC™ - Bli din egen mentala coach.

Namn:
Telefon:
Epostadress: *
Meddelande:
Fält markerade med * är obligatoriska