Föreläsare

Boka Magnus Helgesson - en av Sveriges mest populära Inspirationsföreläsare.


Nominerad till Årets Talare 2016 och 2018, Utsedd till Årets Inspiratör 2014, nominerad till Årets VD 2012 och deltagare i SVT:s Genikampen.


Använd formuläret längre ner på sidan för att boka in en föreläsning med Magnus.


Magnus expertområden som föreläsare:


Ledarskap


2012 nominerades Magnus till det prestigefyllda priset "Årets VD" - ett bevis så gott som något på hans eminenta ledarskap. Han har även skrivit en bok, "Vägen till månen", som till stora delar handlar om ledarskap och hur man når framgång i affärslivet.


Entreprenörskap

Magnus är en entreprenör ut i fingerspetsarna och definitivt mannen att lyssna på om man vill lära sig om entreprenörskap. Eller vad sägs om att han startade sitt första företag redan som tolvåring? Detta entreprenörskap har sedan genomsyrat Magnus liv.


Inspiration/Motivation

Få föreläsare är så inspirerande att lyssna på. Magnus har entusiasmerat mängder av medarbetare genom åren och delar med sig av sina bästa tips för hur man hittar sin egen motivation och hur man motiverar andra. 


På den här sidan kan även du se klipp från Magnus föreläsningar samt läsa en intervju med honom. Vi börjar med ett par smakprov:

Magnus gästföreläser hos sin nära vän Tony Robbins. Se fler klipp från Magnus föreläsningar längre ner.

Om Magnus: 

Magnus är en av Sveriges bästa och mest omtyckta föreläsare. Han lär dig verktyg som du direkt kan använda för att nå nya höjder och lyckas infria dina löften mot dig själv. Besluten formar din framtid.


I maj 2013 slutade Magnus som VD på Harrys Pubar och ägnar sig numera åt att föreläsa och coacha andra människor. Föreläsningarna är passionerade och skakar om på ett positivt och roligt sätt. Det undgår ingen att han älskar att inspirera andra människor till framgång. 

Även om Magnus själv hade ett tidigt mål om att bli miljonär redan i tjugoårsåldern handlar livet inte alltid om pengar. Det vet Magnus eftersom han tidigt nådde målet. Trots pengarna kändes dock livet tomt...

Om du besöker en av föreläsningarna kommer du att få reda på vad som är riktigt livsinnehåll och vad som betyder något.

Dessutom kommer Magnus att ge ett antal väldigt konkreta tips på hur man själv kan påverka sin situation till ett lyckligare liv! 

Klipp med föreläsare Magnus Helgesson:

Föreläsning i Birmingham i mars 2014Föreläsning i London inför 5 000 personer  

Intresseanmälan - vill du boka Magnus som föreläsare?

Namn: *
Önskat föreläsningsdatum:
Önskad föreläsningsort:
Telefon: *
Epostadress: *
Meddelande:

*=Obligatoriska fält

Intervju: Magnus berättar om sitt föreläsande

Varför började du föreläsa?

- Jag har själv bokat många föreläsare under mina tio år som koncernchef för Harrys Pubar AB. Det var ett flertal av dem som sa till mig, bland annat de fantastiska bröderna Enhager: "du har så mycket att lära ut så du borde vara ute och föreläsa och hjälpa andra människor att växa genom att dela meddig av din kunskap och erfarenhet”. Detta gjorde att jag fattade mitt beslut.


Vad gör dig unik som föreläsare?

- Jag har gjort hela resan själv och med egen erfarenhet om vad som skapar framgång så når mitt unika budskap fram.


Hur hittar du inspiration till dina föreläsningar?

- Inspirationen kommer från många olika källor,bland annat Tony Robbins i USA som är min mentor, men i allmänhet kommer det från att jag älskar att modellera mästare som lyckats. Jag har intervjuat massor med kända människor som nått framgång och svaren använder jag i mina verktyg som jag delar med mig av på mina föreläsningar.


Vilket är det viktigaste budskapet du vill förmedla?

- Mitt viktigaste budskap är att vi är alla människor och vi har alla mänskliga behov och kan vi lära oss att bemästra dem så kommer vi nå framgång och lycka.


Hur vill du att någon som lyssnat på en av dina föreläsningar ska känna efteråt?

- Jag vill att man skall känna efter min föreläsning att jag som lyssnat nu fått nycklar och verktyg som jag direkt kan använda för att må bra, för om jag gör det så kommer det gå bra. 


Vilket är ditt bästa föreläsningsminne?

- Mitt bästa föreläsningsminne var när jag fick förmånen att föreläsa i Barcelona inför 5 000 personer som bara ställde sig uppefter en övning jag genomförde med dem, och det föll så väl ut så de bara jublade. Jag blev varm i hela bröstet och tårarna kom när jag märkte att budskapet hade landat i god jord och att alla hade satt en ny mening till att nå sina mål.


Hur ser du på föreläsningsbranschen i Sverige idag?

- Branschen kan jag inte så mycket om mer än att bokningarna strömmat in och att det finns att göra. Många företag behöver hjälp med att motivera och sätta en mening till vad de gör och varför. Tyvärr finns en hel del föreläsare som utger sig för att vara något de inte är, men med tiden blir det självsanering. Det gäller att leverera och om kunden inte är nöjd så skall de inte behöva betala.


Gillar du själv att lyssna på föreläsningar?

- Jag älskar att lyssna och gå på föreläsningar, det ger mig energi och nya idéer!


Frågor? Kontakta gärna Magnus agent Max Steén på 0709-555 056 eller via e-post.